טיול בקראוון בילוסטון

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול בקראוון בילוסטון

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3468 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי, אנחנו מטיילים בקרוון, ונגיע לילוסטון אי שם לקראת סוף יולי. ניסינו לבדוק זמינות של חניוני קראוונים בפארק, ונראה כי הכל מלא עד אפס מקום. שמעתי שיש חניונים ששומרים מקומות להגעה על בסיס כל הקודם זוכה, החל משעה מסויימת. יש כזה דבר? אפשר לקבל פרטים?

#3470 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קשר לי להאמין שבאף אחד מחניוני ילוסטון אין מקום…
    כל חניוני ילוסטון מתאימים לקרוואנים – מניחה שבדקתם בחניון Fishing Bridge ומציעה שתבדקו גם בחניונים: Madison, Canyon, Grant Village
    יכול להיות שיש מקום פנוי של יום-יומיים בחניון אחד ויום-יומיים בחניון אחר ולכן כדאי גם לעשות חיפוש באינטרנט על ימים בודדים (ומקסימום במידת הצורך לעבור באמצע השהות חניון). זה בדרך כלל פותר את הבעיה שכן למצוא למשל ארבעה ימים ברצף עלול להיות בעייתי אבל למצוא יום כאן ויום שם זה בדרך כלל אפשרי…
    לשאלתך – בדרך כלל בכל החניונים מוקצב מקום על בסיס מקום פנוי. שעת ה-Check Out היא בדרך כלל 11 בבוקר וזה הזמן הטוב ביותר לנסות למצוא מקום על בסיס מקום פנוי.
    הייתי מתקשרת לשמורה לברר איפה יש הכי הרבה סיכוי.
    אני די בטוחה שאם אין כעת מקום יתפנה מקום עקב ביטולים לקראת הרגע האחרון – מציעה לכם לנסות טלפונית (ולא דרך האתר) מדי כמה ימים.
    בהצלחה! נטע

#3477 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה רבה, ננסה

#81251 הגב
    צבי
    אורח

נראה לי שמ 2023 אין יותר על בסיס מקום פנוי וזה רק בהזמנה מראש אשמח אם תתקנו אותי כי אני מעוניין לטייל שם ביולי הקרוב וראיתי שזה כבר לא עובד ככה והכל כבר תפוס.

#81262 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בדכ יש בילוסטון חניונים שהם על בסיס מקום פנוי (אבל יהיה קשה למצוא בהם מקום) ויש כאלה שהם על בסיס הזמנה מראש
    השנה כל החניונים הללו שהם על בסיס מקום פנוי נקודתית לא פעילים
    אפשר למצוא רשימה של חניונים כאן
    https://www.nps.gov/yell/planyourvisit/campgrounds.htm
    נטע

#86234 הגב
    רפי שטופמן
    אורח

הי, אני מעוניין לתכנן טיול קראוון ל10 ימים בילוסטון והסביבה ואשמח להמלצות למסלול. תודה רפי

#86259 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מוזמן להיעזר בספרים שלי, במחולל המסלולים באתר שלי, בבנק המסלולים שבאתר שלי
    או לפנות ליעוץ אישי בתשלום ואשמח לסייע
    בפורום עונה רק על שאלות ממוקדות
    נטע

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
מענה ל־Reply #81262 in טיול בקראוון בילוסטון
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי