פלורידה בספטמבר

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2493 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום,
    אנחנו מתכננים טיול בת מצווה בפלורידה בתקופת החגים הקרובה (אמצע ספטמבר-תחילת אוקטובר), טיול של כ-3 שבועות, לאחר שהתחלתי לקרוא קצת על מזג האוויר בתקופה הזו, קיבלתי קצת "רגליים קרות" (מזג אוויר חם ולח, טמפרטורות גבוהות, גשמים רבים וסיכוי להוריקנים), מצד שני הרבה מאוד אנשים נוסעים לפלורידה בתקופה הזו, אני יודע בענייני מזג אוויר אין תעודת ביטוח, אך האם זה מצדיק שינוי יעד ומעבר לקליפורניה במקום פלורידה?
    תודה מראש, רוביק

#2495 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום רוביק,
    אכן ספטמבר הוא החודש של ההוריקנים אבל מצד שני גם ביולי, אוגוסט ואוקטובר יכולות להופיע סופות הוריקן… מבחינת חום ולחות – ספטמבר דווקא יחסית סביל. אישית – אני עשיתי טיול ארוך בפלורידה בספטמבר-אוקטובר האחרונים והיה מצג אוויר טוב, למעט שלושה ימים של סופה טרופית בהם מזג האוויר היה סוער במיוחד. אכן אין תעודות ביטוח. יכול להיות לכם טיול נהדר עם מעט ימי גשם ויכול להיות טיול עם סופה טרופית או הוריקן של שבוע. מצד שני בספטמבר אין הרבה תיירים. בקיצור קשה לי לתת תשובה. אם אתם לא רוצים לקחת סיכון אל תסעו בספטמבר (סעו לדרום מערב ארה"ב במקום) ואם אתם מוכנים לקחת סיכון – סעו…
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 5 חודשים ע"י נטע דגני.
    #22376 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שלום וברכה אנחנו מעוננים לנסוע לחודש לארצות הברית פעם ראשונה (אחרי שבזכותך עשינו טיול מדהים בקנדה ) עם ילדים בני 10 ו 14. אשמח לעצתך לאן כדאי לטייל בפעם הראשונה . מדובר בחודש אוגוסט אוהבים פארקים . נופים טבע הכל . מעוניינים לשלב את ניו יורק . האם ניתן לשלב את ניו יורק ופלורידה עם קליפורניה באותו טיול? אשמח לעצתך איזה ספר לרכוש ומה המסלול המומלץ לפעם הראשונה בברכה שומרת מילאו

#22386 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מכיוון שכבר עניתי לך במייל מוותרת על תשובה כאן (:
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #22386 in פלורידה בספטמבר